Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα το Twitter - iefimerida.gr

Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα το Twitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην... κόντρα με το facebook, το twitter έρχεται δεύτερο, αλλά κερδίζει συνεχώς έδαφος λόγω της αμεσότητας, της ταχύτητας και της αυθεντικότητάς του. Πλέον έχει αρχίσει και ανεβαίνει επίπεδο και οικονομικά.

Σύμφωνα με τους Financial Times, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκλεισε διαφημιστική συμφωνία εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων με τη Starcom Media Vest, θυγατρική της Publicis. Οι πελάτες της τελευταίας - κολοσσοί όπως οι Procter & Gamble, Walmart, Μicrosoft και Coca Cola - θα αποκτήσουν προνομιούχο διαφημιστική προβολή στο Twitter, αλλά και πρόσβαση σε έρευνες και δεδομένα της ιστοσελίδας, καθώς και σε νέα προϊόντα όπως το πρόγραμμα «in-tweet mobile survey», που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κάνουν δημοσκοπήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ