Μπλόκο Βενιζέλου, Κουβέλη για την απομάκρυνση Κικίλια από τον ΟΑΕΔ - iefimerida.gr

Μπλόκο Βενιζέλου, Κουβέλη για την απομάκρυνση Κικίλια από τον ΟΑΕΔ

Μπλόκο Βενιζέλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά παραμένει στη θέση ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας μετά από το βέτο των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη. Μόλις έγινε γνωστό πως ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ζήτησε την παραίτηση του κ. Κικίλια, η Ιπποκράτους αντέδρασε άμεσα. Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε στο τηλέφωνο τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, στον οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη στάση του κ. Βρούτση.

Την ίδια ώρα ο Χρήστος Πρωτόπαπας από το ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε με τον Δημήτρη Χατζησωκράτη της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος συμφώνησε με τη σειρά του πως ο διοικητής του ΟΑΕΔ θα πρέπει να παραμείνει στη θέση του τουλάχιστον μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο -σκούπα του υπουργείου Οικονομικών.

Στο ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη ενδεχομένως να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, χωρίς ωστόσο στην Ιπποκράτους να φοβούνται διαρροές, καθώς στο νομοσχέδιο υπάρχουν και δύο προτάσεις του κ.Βενιζέλου, εκ των οποίων η μία είναι η ανεργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ