Αυτή είναι η Πορτογαλοϊταλίδα φίλη του νεκρού βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η Πορτογαλοϊταλίδα φίλη του νεκρού βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες]

Αυτή είναι η Πορτογαλοϊταλίδα φίλη του νεκρού βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νεκρός βομβιστής της Βοστώνης Ταμερλάν Τσαρνάεφ είχε... προηγούμενα με τη δικαιοσύνη. Βέβαια για εντελώς διαφορετικό λόγο για τον οποίο τον καταζητούσε τις τελευταίες ημέρες η αμερικανική αστυνομία. Το 2009 είχε συλληφθεί για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας καθώς φέρεται να είχε επιτεθεί στη σύντροφό του.

Ο ιστότοπος johanneshirnphotoshelter.com που φιλοξενεί φωτογραφίες από την αθλητική δραστηριότητα του βομβιστή, συγκεκριμένα από τις προπονήσεις του στην πυγμαχία, έχει αναρτήσει και δυο φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ με τη φίλη του.

Η φωτογραφία είναι άγνωστο το πότε έχει ληφθεί και έτσι προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η συγκεκριμένη κοπέλα που απεικονίζεται στη φωτογραφία είναι η φίλη του στην οποία είχε επιτεθεί το 2009 ή αν διατηρούσαν ακόμη δεσμό με τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Οπως αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία η συγκεκριμένη κοπέλα είναι Ιταλοπορτογαλίδα και έχει ασπαστεί το Ισλάμ.

Αυτή είναι η Πορτογαλοϊταλίδα φίλη του νεκρού βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτή είναι η Πορτογαλοϊταλίδα φίλη του νεκρού βομβιστή της Βοστώνης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ