Αυτές είναι οι τσάντες που «αγαπούσε» η Θάτσερ και τρέχουν να αγοράσουν όλες - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι τσάντες που «αγαπούσε» η Θάτσερ και τρέχουν να αγοράσουν όλες

Αυτές είναι οι τσάντες που «αγαπούσε» η Θάτσερ και τρέχουν να αγοράσουν όλες [ει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα ύψη εκτινάχθηκαν οι «μετοχές» του οίκου Launer ο οποίος είδε τις πωλήσεις της τσάντας που προτιμούσε να κρατά η Μάργκαρετ Θάτσερ, να παρουσιάζουν αύξηση, μετά το θάνατό της κατά 58% παγκοσμίως και κατά 75% στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι τσάντες της βαρόνης Θάτσερ αποτελούν πλέον σύμβολα για τις Βρετανίδες, οι οποίες αποχαιρέτησαν τη «Σιδηρά Κυρία» κρατώντας μερικές από τον αγαπημένο οίκο της πολιτικού, Launer.

Οι τσάντες Bellini και Adagio του οίκου από την ημέρα που πέθανε η Θάτσερ κάνουν κυριολεκτικά «θραύση», σε σημείο που η ιστοσελίδα του οίκου Launer μπλόκαρε από τις πολλές επισκέψεις για παραγγελία.

Ο οίκος Launer υπολογίζει ότι η αύξηση στις πωλήσεις άγγιξε και θα ξεπεράσει όπως όλα δείχνουν το 58% παγκοσμίως, με την αύξηση στην Μεγάλη Βρετανία μόνο να υπολογίζεται στο 75%.

Αυτές είναι οι τσάντες που «αγαπούσε» η Θάτσερ και τρέχουν να αγοράσουν όλες | iefimerida.gr 0
Αυτές είναι οι τσάντες που «αγαπούσε» η Θάτσερ και τρέχουν να αγοράσουν όλες | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ