Αυτές είναι οι δέκα πιο εθιστικές τροφές [λίστα] - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι δέκα πιο εθιστικές τροφές [λίστα]

Αυτές είναι οι δέκα πιο εθιστικές τροφές [λίστα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι λίγες οι φορές που αρκεί μια μυρωδιά από μακριά να μας κάνει να αρχίσουμε να λιγουρευόμαστε, ενώ όλοι οι άνθρωποι έχουν αισθανθεί εντελώς ξαφνικά μια απίστευτη επιθυμία να «καταβροχθίσουν» κάποια συγκεκριμένη τροφή. Ο λόγος είναι απλός: Είμαστε εθισμένοι.

Οπως αναφέρει το in2life, η καθηγήτρια ψυχολογίας Ασλεϊ Γκήρχαρντ εξηγεί ότι κανένας άνθρωπος δε λιγουρεύεται να φάει σπανάκι ή μπρόκολο, ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με ένα λαχταριστό παγωτό ή μια γευστικότατη σοκολάτα.

Η κυρία Γκήρχαρντ συμμετέχει σε μια έρευνα η οποία θέτει τον εθισμό από συγκεκριμένα είδη τροφής στην ίδια κατηγορία με την κατάχρηση φαρμάκων.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την έρευνα η ιστορία του παραδείσου με τον Αδάμ, την Εύα και το... μήλο επαναλαμβάνεται συνεχώς, καθώς οι γυναίκες είναι εκείνες που πρώτες αισθάνονται τη λιγούρα περισσότερο ως παρόρμηση, ωστόσο οι άνδρες είναι εκείνοι που την πατάνε και πέφτουν με τα μούτρα έπειτα από θηλυκή παρότρυνση.

Ποιες είναι όμως οι πιο εθιστικές τροφές;

  1. Λευκό ψωμί
  2. Donuts
  3. Ζυμαρικά
  4. Cupcakes
  5. Πατατάκια
  6. Μπισκότα
  7. Σοκολάτα
  8. Τηγανητές πατάτες
  9. Καραμέλες και ζαχαρωτά
  10. Παγωτό
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ