Πανελλαδικές 2013: Αναλυτικές οδηγίες του υπουργείου Παιδείας προς τους εξεταζόμενους [pdf] - iefimerida.gr

Πανελλαδικές 2013: Αναλυτικές οδηγίες του υπουργείου Παιδείας προς τους εξεταζόμενους [pdf]

Πανελλαδικές 2013: Αναλυτικές οδηγίες του υπουργείου Παιδείας προς τους εξεταζόμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kαθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του δίνει τις τελευταίες οδηγίες προς τους μαθητές και τους καθηγητές.

Η εγκύκλιος, η οποία δημοσιεύεται στο «Βήμα», μεταξύ άλλων αναφέρε ότι από Δευτέρα 15 Απριλίου μέχρι και τις 26 Απριλίου οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στα λύκεια στα οποία κατέθεσαν την αίτηση συμμετοχής τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ θα πρέπει να δημιουργήσουν και το προσωπικό τους password με τον οποίο θα καταθέσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία.

Επίσης, ως τις 26 του μήνα, όσοι συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2013, είτε από τα Γενικά Λύκεια, είτε από τα Επαγγελματικά Λύκεια, πρέπει ω να αποκτήσουν από τα σχολεία τους το Δελτίο Εξεταζόμενου, κάτι το οποίο, όμως, δεν ισχύει για όσους θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις με το μέτρο του 10%.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις οδηγίες για τις πανελλαδικές εξετάσεις εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ