«Καλοκαιρινό ραντεβού» με τους τηλεθεατές δίνουν οι Λάμπρος Κωνσταντάρας και Ιωάννα Μαλέσκου, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Open.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα καλημερίζουν καθημερινά το κοινό από τις 7 Ιουλίου, κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές από τις 10 μέχρι τη μία.
Η επίσημη ανακοίνωση του Open για τη νέα εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και του Λάμπρου Κωνσταντάρα
«Τα πιο ξέγνοιαστα, χαρούμενα, αυθόρμητα και "καυτά" ραντεβού της ζωής μας είναι... καλοκαιρινά!
Εμπνευσμένοι από την ιδιαίτερη χημεία τους και τη μαγεία του καλοκαιριού, δύο "παλιοί αγαπημένοι" δίνουν ραντεβού και "έρχονται κοντά" στην καρδιά της πρωινής ζώνης...
Από Δευτέρα, 7 Ιουλίου και κάθε μέρα από τις 10:00 έως τις 13:00, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μας καλούν σ’ ένα -κυριολεκτικά- ανατρεπτικό, δροσερό και αναζωογονητικό ταξίδι που συνδυάζει ψυχαγωγία, ενημέρωση, και συναίσθημα.
Αποκλειστικά θέματα, συνεντεύξεις, live συνδέσεις, άποψη και φυσικά πολύ γέλιο! Κι όλα αυτά, με μια αύρα ανάλαφρη, φωτεινή, τρυφερή, σαν το αεράκι του Ιουλίου.
Ό,τι συζητιέται και μας φτιάχνει τη διάθεση. Ό,τι μας κάνει καλύτερους. Ό,τι αλλάζει τον κόσμο γύρω μας ή έστω τη μέρα μας, είναι στο "Καλοκαιρινό Ραντεβού", τη νέα καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN!
Ο αστείρευτος Λάμπρος Κωνσταντάρας συνεχίζει δυναμικά στα γνώριμα μονοπάτια του σταθμού, με το ιδιαίτερο χιούμορ του, την καυστική του ατάκα και το εύστοχο σχόλιο!
Με το "Καλοκαιρινό Ραντεβού" το OPEN καλωσορίζει, με μεγάλη χαρά, τη λαμπερή και ανανεωμένη, Ιωάννα Μαλέσκου σε μία συνεργασία που αναμένεται μακρά και πολυεπίπεδη!
Το ραντεβού είναι ένα, είναι καλοκαιρινό και είναι για τη Δευτέρα, 7 Ιουλίου στις 10.00. Γιατί όταν η τηλεόραση γίνεται παρέα και το καλοκαίρι γίνεται αίσθηση, το ραντεβού είναι πάντα OPEN!
"Καλοκαιρινό Ραντεβού"... στο OPEN. Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Ιωάννα Μαλέσκου. Την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα».