Τραμπ στο Axios: Θέλω να εμπλακώ στην επιλογή του επόμενου ηγέτη του Ιράν -Ασήμαντος ο γιος του Χαμενεΐ - iefimerida.gr

Τραμπ στο Axios: Θέλω να εμπλακώ στην επιλογή του επόμενου ηγέτη του Ιράν -Ασήμαντος ο γιος του Χαμενεΐ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ / Φωτογραφία: AP / Allison Robbert
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να εμπλακεί προσωπικά στην επιλογή του επόμενου ηγέτη του Ιράν επιθυμεί ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως ο ίδιος δήλωσε στο Axios.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο Axios, αναγνώρισε ως πιο πιθανό ηγέτη του Ιράν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, γιο του δολοφονημένου ανώτατου ηγέτη Αλί Χαμενεΐ, ενώ κατέστησε σαφές ότι θεωρεί αυτό το αποτέλεσμα απαράδεκτο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τραμπ: Ασήμαντος ο γιος του Χαμενεΐ

«Χάνουν τον χρόνο τους. Ο γιος του Χαμενεΐ είναι ασήμαντος. Πρέπει να εμπλακώ στον διορισμό, όπως με τη Ροντρίγκεζ στη Βενεζουέλα», δήλωσε ο Τραμπ.

Όπως είπε, αρνείται να αποδεχθεί νέο Ιρανό ηγέτη που θα δώσει συνέχεια στην πολιτική Χαμενεΐ, η οποία, όπως είπε, θα αναγκάσει τις ΗΠΑ να επιστρέψουν στον πόλεμο «σε πέντε χρόνια».

«Ο γιος του Χαμενεΐ είναι απαράδεκτος για μένα. Θέλουμε κάποιον που θα φέρει αρμονία και ειρήνη στο Ιράν», δήλωσε ο Τραμπ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Ιράν Αλί Χαμενεΐ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ