«Η ειρήνη δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την Ουκρανία» δήλωσε ο Ιταλός ΥΠΕΞ Ταγιάνι - iefimerida.gr

«Η ειρήνη δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την Ουκρανία» δήλωσε ο Ιταλός ΥΠΕΞ Ταγιάνι

Αντόνιο Ταγιάνι
Αντόνιο Ταγιάνι, φωτογραφία apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εργαζόμαστε για την ειρήνη στην Ουκρανία, η οποία ελπίζουμε να επιτευχθεί σύντομα» είπε ο Αντόνιο Ταγιάνι.

«Βέβαια, δεν είναι εύκολο και -όπως λέμε πάντα- δεν μπορεί να επιτευχθεί η ειρήνη χωρίς την Ουκρανία», δήλωσε σήμερα ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι, σχολιάζοντας την μετάβαση στην Ουάσιγκτον της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι.

Ο επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας χθες βράδυ υπογράμμισε ότι «η Ιταλία θα συνεχίσει να στηρίζει το Κίεβο και να προτείνει την υιοθέτηση "ενός είδους άρθρου 5 του ΝΑΤΟ" ώστε η Ουκρανία και στο μέλλον να μπορεί να προστατεύεται στρατιωτικά από κάθε προσπάθεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας να ξαναρχίσει τον πόλεμο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ Αντόνιο Ταγιάνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ