Η αστυνομία κινήθηκε αμέσως, εντόπισε το αυτοκίνητο και, αφού το ακινητοποίησε, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό, 51 ετών, που χτύπησε πεζούς και σκόρπισε τον τρόμο στο Trier της Γερμανίας.
Σε βίντεο που ανέβηκε στο twitter, φαίνεται ένα θηριώδες γκρι τζιπ με εμφανή σημάδια από σύγκρουση και οι αστυνομικοί να έχουν ακινητοποιήσει και να έχουν ρίξει στο έδαφος έναν άνδρα και να του περνούν χειροπέδες.
Λίγη ώρα νωρίτερα, ο οδηγός του τζιπ είχε παρασύρει πεζούς, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον δέκα.
- Ολες οι ειδήσεις
- Ανακοινώσεις Μητσοτάκη την Παρασκευή για τον οδικό χάρτη των εορτών
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νεκρός 16χρονος
- Στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» εισήχθη ο Γιάννης Πλακιωτάκης
- Ουχάν files: Διέρρευσαν έγγραφα που καίνε την Κίνα για τη διαχείριση της πανδημίας, στην αρχή -Απόλυτο χάος
- Εγκλημα στη Σαντορίνη: «Θόλωσε το μυαλό μου», λέει ο 20χρονος δράστης που σκότωσε τον ξενοδόχο -Η ομολογία του