ΗΠΑ, Ουκρανία και Ρωσία μεταβαίνουν στο Αμπού Ντάμπι για τις πρώτες τριμερείς συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου - iefimerida.gr

ΗΠΑ, Ουκρανία και Ρωσία μεταβαίνουν στο Αμπού Ντάμπι για τις πρώτες τριμερείς συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Νταβός της Ελβετίας
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Νταβός της Ελβετίας / Φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε νωρίς σήμερα ότι θα διεξαχθεί τριμερής σύνοδος -αξιωματούχων της Ρωσίας, της Ουκρανίας και των ΗΠΑ- στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η ανακοίνωση έγινε λίγη ώρα μετά το πέρας των συνομιλιών ανάμεσα στον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Αμερικανό ειδικό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ στη Μόσχα, συνάντηση που χαρακτηρίστηκε «ωφέλιμη» από τις υπηρεσίες του ρώσου προέδρου.

«Συμφωνήθηκε πως η πρώτη συνάντηση τριμερούς ομάδας εργασίας επιφορτισμένης με τα ζητήματα της ασφάλειας θα διεξαχθεί στο Αμπού Ντάμπι», ανέφερε στον Τύπο ο σύμβουλος του Κρεμλίνου για διπλωματικές υποθέσεις, ο Γιούρι Ουσακόφ, τονίζοντας πως το ραντεβού των κ.κ. Πούτιν και Γουίτκοφ ήταν «ωφέλιμο από όλες τις απόψεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρεμλίνο ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ