Περίπου 40.000 τουρίστες έχουν εγκλωβιστεί στο Ισραήλ -Τους δείχνουν χερσαίες διόδους μέσω Αιγύπτου και Ιορδανίας - iefimerida.gr

Περίπου 40.000 τουρίστες έχουν εγκλωβιστεί στο Ισραήλ -Τους δείχνουν χερσαίες διόδους μέσω Αιγύπτου και Ιορδανίας

Κόσμος περπατά σε παραλία του Τελ Αβίβ
Φωτογραφία: AP Photo/Ohad Zwigenberg
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ισραήλ έχουν εγκλωβιστεί περίπου 40.000 τουρίστες, όπως εκτιμά το υπουργείο Τουρισμού της χώρας, εν μέσω σύγκρουσης με το Ιράν.

Σύμφωνα με τους The Times of Israel, υπουργείου Τουρισμού δημιούργησε ένα virtual γραφείο προκειμένου να παρέχει πληροφορίες προς τους τουρίστες. Το γραφείο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο επτά ημέρες την εβδομάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ισραήλ: Το υπουργείο Τουρισμού ενημερώνει τους τουρίστες ότι μπορούν να φύγουν μέσω των χερσαίων διαβάσεων

Το υπουργείο αναφέρει ότι βρίσκεται σε επαφή με τους φορείς του τουριστικού κλάδου, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και άλλων παρόχων καταλυμάτων, για να βοηθήσει τους τουρίστες με τη διαμονή τους και άλλες ανάγκες.

«Προσπαθούμε επίσης να βοηθήσουμε τους τουρίστες, παρουσιάζοντάς τους τις διαθέσιμες επιλογές για τους κατόχους ξένων διαβατηρίων να εγκαταλείψουν το Ισραήλ μέσω των χερσαίων συνοριακών διαβάσεων της Ιορδανίας και της Αιγύπτου, οι οποίες παραμένουν ανοιχτές», δηλώνει εκπρόσωπος του Υπουργείου Τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι Ισραήλ, το Ιράν, το Ιράκ και η Ιορδανία, έκλεισαν τον εναέριο χώρο τους την Παρασκευή, προκαλώντας την ακύρωση πολλών πτήσεων από και προς χώρες της Μέσης Ανατολής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ισραήλ τουρίστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ