Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Γιαγιά δηλητηρίασε την κόρη και τα εγγόνια της πριν αυτοκτονήσει - iefimerida.gr

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Γιαγιά δηλητηρίασε την κόρη και τα εγγόνια της πριν αυτοκτονήσει

Νέα Υόρκη
Η γιαγιά με τα τέσσερα εγγόνια της /Φωτογραφία: Facebook
EΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

Μία γιαγιά στη Νέα Υόρκη φέρεται, σύμφωνα με τις Αρχές, να δηλητηρίασε τα τέσσερα εγγόνια της και την κόρη της και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της Αστυνομίας του Μεκάνικβιλ, Μπιλ Ράμπιτ, χειρόγραφο σημείωμα που εντοπίστηκε στο σπίτι της Έιμι Στέντμαν υποδηλώνει έντονα ότι η ίδια είχε εμπλοκή στους θανάτους της 44χρονης κόρης της, Σάρα Μάιερς, καθώς και των τεσσάρων παιδιών της: της 13χρονης Χάρπερ Χάρμον, του 11χρονου Χάντσον Χάρμον και των 10χρονων διδύμων Γκάβιν και Γκρέισλιν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι έρευνες έδειξαν ότι ένα από τα παιδιά έφερε τραύμα από μαχαίρι, ενώ τα υπόλοιπα φαίνεται πως έχασαν τη ζωή τους από δηλητηρίαση. Μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν στοιχεία που παραπέμπουν σε σκόπιμη δηλητηρίαση, μεταξύ των οποίων συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, και δεν προέκυψαν στοιχεία για εμπλοκή άλλου ατόμου.

Πηγές ανέφεραν επίσης ότι στα παιδιά έγινε ένεση με ουσίες, ενώ μέσα στο σπίτι της γιαγιάς βρέθηκαν σύριγγες. «Τα στοιχεία που ανακτήθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας, συμπεριλαμβανομένου ενός χειρόγραφου σημειώματος και άλλα έμμεσα στοιχεία, υποδηλώνουν έντονα ότι η Έιμι Στέντμαν εμπλέκεται στους θανάτους», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι σοροί εντοπίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν ένας γείτονας ανησύχησε επειδή δεν είχε δει τη Στέντμαν για αρκετές ημέρες και κάλεσε την αστυνομία. Τα θύματα ήταν νεκρά για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ η προχωρημένη αποσύνθεση των σορών κατέστησε δύσκολη την αναγνώρισή τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Τα παιδιά θα έβλεπαν τον πατέρα τους μετά από καιρό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Στέντμαν είχε δυσαρεστηθεί μετά την απόφαση να παραχωρηθεί η επιμέλεια των παιδιών για δύο μήνες στον πατέρα τους, Μπρέιντι Χάρμον. Ο Μπρέντι Χάρμον, που δεν είχε δει τα παιδιά του από το 2019 περίμενε να τα υποδεχθεί στο σπίτι του στη Γιούτα την επόμενη εβδομάδα, μέχρι που αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του και τον ενημέρωσαν για την τραγωδία.

«Πέρασα από το "Θα δω τα παιδιά μου" στο "Δεν θα ξαναδώ ποτέ τα παιδιά μου"», είπε και κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του ότι του επέτρεπε μόνο περιστασιακή επικοινωνία μέσω FaceTime. Εξέφρασε επίσης την επιθυμία να τα κηδέψει στη Γιούτα. «Τα θέλω όσο το δυνατόν πιο μακριά από τη μητέρα τους», είπε στην Times Union.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, με τις Αρχές να επισημαίνουν ότι τα τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών και των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ