Το μενού στο παλάτι για τους ηγέτες του ΝΑΤΟ: Τόνος με πίκλες Άμστερνταμ, φιλέτο μοσχαριού, τάρτα σοκολάτα - iefimerida.gr

Το μενού στο παλάτι για τους ηγέτες του ΝΑΤΟ: Τόνος με πίκλες Άμστερνταμ, φιλέτο μοσχαριού, τάρτα σοκολάτα

Το μενού στο δείπνο των ηγετών του ΝΑΤΟ
Το μενού στο δείπνο των ηγετών του ΝΑΤΟ / Φωτογραφία: Remko de Waal, Pool Photo via AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται το δείπνο που παραθέτει το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας στους ηγέτες του ΝΑΤΟ.

Το δείπνο παρατίθεται στο εντυπωσιακό Huis Ten Bosch Palace, όπου θα καταλύσει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι ηγέτες. Προς τιμήν των ηγετών του ΝΑΤΟ στρώθηκε κόκκινο χαλί για την άφιξή τους και μετά τις οικογενειακές φωτογραφίες παρακάθισαν στο δείπνο στην εντυπωσιακής πολυτέλειας αίθουσα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μενού ξεκινά με τόνο ψημένο με καραμελωμένη κρούστα, μαζί με μους από πίκλες Άμστερνταμ, με σχοινόπρασο, κρέμα και τραγανά κρεμμυδάκια.

Το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει φιλέτο μοσχαριού με σάλτσα από μανιτάρια chanterelle, σπαράγγια και πατάτες «pommes paolo».

Το επιδόρπιο είναι τάρτα σοκολάτας με μαλακή καραμέλα, σπόρους τόνκα και σος βανίλιας.

Το μενού στο δείπνο των ηγετών του ΝΑΤΟ / Φωτογραφία: Remko de Waal, Pool Photo via AP
Το μενού στο δείπνο των ηγετών του ΝΑΤΟ / Φωτογραφία: Remko de Waal, Pool Photo via AP
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δείπνο συνόδευαν οι ηγέτες με μια επιλογή κρασιών ανάμεσα σε Meursault του 2022 και Saint Emillion του 2005, καθώς και σαμπάνια του 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NATO ΝΑΤΟ Σύνοδος ΝΑΤΟ μενού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ