Μακρόν για δασμούς Τραμπ: «Παραλογισμός» η «διεξαγωγή εμπορικού πολέμου» μεταξύ χωρών του ΝΑΤΟ - iefimerida.gr

Μακρόν για δασμούς Τραμπ: «Παραλογισμός» η «διεξαγωγή εμπορικού πολέμου» μεταξύ χωρών του ΝΑΤΟ

 Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε μετά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη ότι η «διεξαγωγή εμπορικού πολέμου» μεταξύ των μελών της συμμαχίς είναι ένας «παραλογισμός».

Μάλιστα ο Γάλλος πρόεδρος κρίνει απαραίτητο να ολοκληρωθούν γρήγορα οι συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ.

Μακρόν για δασμούς Τραμπ: Δεν γίνεται ως σύμμαχοι να διεξάγουμε εμπορικό πόλεμο

«Δεν μπορούμε, ως σύμμαχοι, να λέμε ότι πρέπει να ξοδέψουμε περισσότερα (…) και στη συνέχεια να διεξάγουμε εμπορικό πόλεμο· αυτό είναι παραλογισμός», είπε ο Μακρόν.

«Πρέπει τώρα να καταλήξουμε σε συμφωνία» με τις ΗΠΑ, συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑΤΟ εμπορικός πόλεμος ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ