Λιβύη: Παραιτήθηκαν υπουργοί της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης, μετά τις εχθροπραξίες στην Τρίπολη - iefimerida.gr

Λιβύη: Παραιτήθηκαν υπουργοί της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης, μετά τις εχθροπραξίες στην Τρίπολη

Εχθροπραξίες στη Λιβύη
Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις υπουργοί της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης στη Λιβύη γνωστοποίησαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι παραιτήθηκαν, λίγες ημέρες μετά τις εχθροπραξίες που συγκλόνισαν την πρωτεύουσα Τρίπολη.

Πρόκειται για τον υπουργό Οικονομίας και Εμπορίου Μοχάμεντ αλ Χουαΐτζ, τον υπουργό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μπαντρ αλ Τούμι και τον υπουργό Στέγασης Αμπού Μπακρ αλ Γκάουι.

Βυθισμένη στο χάος και χωρισμένη στα δύο η Λιβύη

Βυθισμένη στο χάος και στους διχασμούς μετά την ανατροπή του καθεστώτος Καντάφι το 2011, η Λιβύη παραμένει κομμένη στα δύο.

Στην Τρίπολη εδρεύει η διεθνώς αναγνωρισμένη Κυβέρνηση Εθνικής Εθνότητας με επικεφαλής τον Αμπντελχαμίντ αλ Ντμπέιμπα, ενώ το ανατολικό τμήμα της χώρας ελέγχεται από τον στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιβύη κυβέρνηση παραιτήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ