Ακόμη μία γυναικοκτονία διαπράχθηκε στην Ιταλία, καθώς μία 61χρονη μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον σύζυγό της, μπροστά στην 24χρονη κόρη τους.
Η γυναίκα, η οποία εργαζόταν ως νηπιαγωγός, δέχθηκε πολυάριθμες μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά της στο Τορίνο. Στη συνέχεια, βγήκε στις σκάλες της πολυκατοικίας και ζήτησε βοήθεια, αλλά έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.
Οι γιατροί την υπέβαλαν σε επέμβαση για αφαίρεση της σπλήνας. Κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την βοηθήσουν, αλλά σήμερα το πρωί η άτυχη γυναίκα κατέληξε.
Μόλις χθες η χώρα είχε συγκλονιστεί από μια άλλη γυναικοκτονία, όταν κοντά στην Νάπολη, οι Καραμπινιέροι εντόπισαν το πτώμα της 14χρονης Μαρτίνα Καρμπονάρο, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην φίλο της, που δεν αποδεχόταν τον χωρισμό τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ