Μία 49χρονη συνελήθφη σήμερα στην Ιαπωνία, ως ύποπτη μιας περίεργης επίθεσης - έραψε κυριολεκτικά τα χείλια της συγκατοίκου της, μετά από καβγά.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η ύποπτη συνελήφθη στην πόλη Κόγκα, κοντά στο Τόκιο, αφού το θύμα κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές.
Το θύμα ζήτησε βοήθεια, με τη λέξη γραμμένη σε χαρτί
Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν μια γυναίκα 42 ετών εμφανίστηκε στις 29 Ιουνίου σε ένα γειτονικό κατάστημα, δίπλα στο σπίτι μου έμενε με την 49χρονη, με ραμμένο το στόμα και κρατώντας ένα χαρτί στο οποίο είχε γράψει «Βοήθεια».
Η αστυνομία στη συνέχεια συνέλαβε την Μασάι Σακουράι, 49 ετών, με την «υποψία της επίθεσης», διευκρίνισε εκπρόσωπος της περιφερειακής αστυνομίας.
Η Σακουράι ζούσε με το θύμα την περίοδο που συνέβη το καταγγελλόμενο περιστατικό, όταν έραψε «με βελόνα και κλωστή τα χείλια» της συγκατοίκου της, δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομία, προσθέτοντας ότι η 49χρονη γυναίκα συνελήφθη τη Δευτέρα.
Η ύποπτη «εξοργίστηκε ύστερα από διαφωνία και μου έραψε τα χείλια», είχε δηλώσει στους αστυνομικούς η γυναίκα που τραυματίστηκε, σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK.
Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό καθώς και τις μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι και τρίτο πρόσωπο ζούσε στο σπίτι, σύμφωνα με τον αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας.