Η άγνωστη εγγονή του Τζο Μπάιντεν: Ενα 2χρονο κοριτσάκι του γιου του, με μια στριπτιζέζ -Αρνούνταν να την αναγνωρίσει ο Χάντερ - iefimerida.gr

Η άγνωστη εγγονή του Τζο Μπάιντεν: Ενα 2χρονο κοριτσάκι του γιου του, με μια στριπτιζέζ -Αρνούνταν να την αναγνωρίσει ο Χάντερ

Κρυφή εγγονή Μπάιντεν
Κρυφή εγγονή Μπάιντεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ του Σαββάτου, αφότου ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι κέρδισε τις προεδρικές εκλογές του 2020, καλωσόρισε έξι από τα εγγόνια του στη σκηνή. Από εκεί όμως έλειπε η Νέιβι Τζόαν Ρόμπερτς (Navy Joan Roberts), η 2χρονη κόρη του Χάντερ Μπάιντεν, την οποία απέκτησε με τη στριπτιζέζ Λάντεν Ρόμπερτς και αρχικά αρνήθηκε ότι ήταν παιδί του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το όνομα και το φύλο του παιδιού, όπως και ο τόπος διαμονής του, παρέμεναν μυστικά μέχρι τώρα, αλλά, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η DailyMail, η μικρή μεγαλώνει ευτυχισμένη στο αγροτικό Αρκάνσας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, μεγαλώνοντας πίσω από ένα πέπλο μυστικότητας, το κοριτσάκι που ο Χάντερ Μπάιντεν δεν ήθελε να αναγνωρίσει ως δικό του ζει στο Αρκάνσας με τη μητέρα του και την οικογένεια της μητέρας του.

Η οικογένεια δεν έχει μιλήσει ποτέ για το μικρό παιδί δημοσίως, αλλά όταν έγινε 2 ετών τον Αύγουστο, η αδελφή της Ρόμπερτς, Ράντι Τζο, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της Νέιβι Τζόαν στο Facebook.

Η άγνωστη μέχρι σήμερα εγγονή του Τζο Μπάιντεν, παιδί του γιου του Χάντερ, στην αγκαλιά της θείας της
Η άγνωστη μέχρι σήμερα εγγονή του Τζο Μπάιντεν, παιδί του γιου του Χάντερ, στην αγκαλιά της θείας της

Ο 50χρονος γιος του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, διευθέτησε την υπόθεση πατρότητας με τη Ρόμπερτς, όταν ένα τεστ DNA απέδειξε ότι ήταν ο «βιολογικός και νόμιμος πατέρας» του μικρού παιδιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χάντερ Μπάιντεν, που ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, δεν γνώρισε ποτέ το παιδί, δεν είδε ποτέ φωτογραφία του και «δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει την κόρη του από μια σειρά φωτογραφιών», σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει στο δικαστήριο η Ρόμπερτς.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η κυρία Ρόμπερτς είναι καλά και ότι το παιδί το αγαπούν, είναι υγιές, αξιολάτρευτο, ασφαλές και πολύ χαρούμενο», δήλωσε στην Daily Mail ο δικηγόρος της Ρόμπερτς, Κλιντ Λάνκαστερ.

Τα μέλη της οικογένειας του Τζο Μπάιντεν δικαιούνται προστασία από τις Μυστικές Υπηρεσίες τώρα που είναι πλέον ο πιο ισχυρός άνδρας στη Γη, αλλά ο Λάνκαστερ είπε ότι δεν έχει εξουσιοδότηση να συζητά τις ρυθμίσεις ασφαλείας των πελατών του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κανένα σχόλιο από τον Τζο Μπάιντεν

Ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν δεν απάντησε σε αίτημα σχολιασμού από το DailyMail.com σχετικά με το εάν ο εκλεγμένος πρόεδρος αναγνωρίζει το έβδομο εγγόνι του.

Η DailyMail.com αποφάσισε να μην αποκαλύψει τον ακριβή τόπο διαμονής του ξανθού κοριτσιού, που αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα με τα αρχικά της, NJR.

Η ανάρτηση της θείας της μικρής

Τον Αύγουστο, η αδελφή της Ρόμπερτς, Ράντι Τζο, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της Νέιβι Τζόαν στο Facebook, με το πρόσωπό της στραμμένο μακριά από την κάμερα.

«Ζούμε όλοι κάτω από τον ίδιο ουρανό, αλλά δεν έχουμε όλοι τον ίδιο ορίζοντα», έγραψε, υπονοώντας την ιδιαίτερη καταγωγή της ανιψιάς της. «Η θεία Ρέμι σε αγαπά περισσότερο από όσο θα ξέρεις ποτέ… και η μαμά σου επίσης».

Η ανάρτηση της θείας της μικρής
Η ανάρτηση της θείας της μικρής
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με έναν ιδιωτικό ερευνητή που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει που μένει η μικρή εγγονή του Τζο Μπάιντεν, δεν υπάρχουν υποσχέσεις για επιπλέον ασφάλεια, ούτε υποσχέσεις για περαιτέρω εμπλοκή μεταξύ της Νέιβι Τζόαν και των Μπάιντεν.

«Ο Χάντερ Μπάιντεν δεν την αναγνωρίζει ως αίμα του»

Ο δικηγόρος Ντόμινικ Κάσεϊ (Dominic Casey) είπε στο DailyMail.com ότι βοήθησε τη Ρόμπερτς σχετικά με τα οικονομικά του Χάντερ, ενώ υποστήριξε επίσης ότι ξεκίνησε τις συνομιλίες για τους διακανονισμούς, οι οποίες έληξαν με τη Ρόμπερτς να παίρνει 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

«Το παιδί δεν θα πάρει τίποτα περισσότερο, ο Τζο δεν την αναγνωρίζει ως αίμα του. Ούτε ο Χάντερ, παρά το αποτέλεσμα του DNA», είπε.

Η εταιρεία του Κάσεϊ κατέθεσε πολλές ένορκες βεβαιώσεις στον διακανονισμό, κατηγορώντας τον Χάντερ για οικονομικές ατασθαλίες σχετικά με τις δουλειές του στην Ουκρανία και τη Ρωσία, αλλά ένας δικαστής τις έκρινε άνευ σημασίας για τα θέματα πατρότητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η επαφή με το παιδί είναι μηδενική. Ήταν έτσι από την αρχή και δεν έχει αλλάξει καθόλου. Είναι απεχθές», ισχυρίστηκε ο Κάσεϊ.

Η 29χρονη Λάντεν Ρόμπερτς και η μοναχοκόρη της ζουν σήμερα σε ένα σπίτι σε στιλ καμπίνας, με τέσσερα κρεβάτια, σε πέντε στρέμματα απομονωμένων χωραφιών, με τους γονείς της, Ρομπ και Κίμπερλι Ρόμπερτς.

Η Λάντεν Ρόμπερτς
Η Ρόμπερτς (αριστερά) γνωρίστηκε με τον Χάντερ Μπάιντεν το 2017, σε ένα στριπτιτζάδικο που δούλευε

Ο 58χρονος παππούς της εγγονής του Τζο Μπάιντεν, Ρομπ, έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση προσαρμογής/μετατροπής όπλων όπου εργάζεται επίσης η 57χρονη σύζυγός του. Η οικογένεια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην περιοχή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ρόμπερτς ξόδεψε τα πρώτα λεφτά του διακανονισμού τον Ιούλιο, όταν αγόρασε ένα νεόδμητο οικογενειακό σπίτι τριών κρεβατιών για λίγο κάτω από 200.000 δολάρια. Αυτή τη στιγμή, οι εργάτες βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο ακίνητο, προτού η ίδια και η μικρή Νέιβι Τζόαν μετακομίσουν σε αυτό.

Η Λάντεν Ρόμπερτς καθ' όλη τη διάρκεια του 2019 διεξήγαγε έναν δύσκολο αγώνα για να αναγνωρίσει τη μικρή ο γιος του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είναι ήδη πατέρας άλλων τεσσάρων παιδιών.

Το ζευγάρι είχε ένα σύντομο ειδύλλιο στα τέλη του 2017, αφότου, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίστηκαν στο Mpire Club, ένα στριπτιζάδικο στην Ουάσιγκτον, όπου η Λούντεν δούλευε με το ψευδώνυμο «Ντάλας». Η Νέιβι Τζόαν -το έβδομο εγγόνι του Τζο Μπάιντεν- γεννήθηκε τον Αύγουστο της επόμενης χρονιάς.

Η ύπαρξη του παιδιού παρέμεινε μυστική έως ότου η Ρόμπερτς υπέβαλε αίτηση για πατρότητα και υποστήριξη παιδιών τον Μάιο του 2019, λίγες μέρες μετά τον δεύτερο γάμο του Χάντερ, με τη Μελίσα Κόεν, με την οποία έβγαινε μόλις για έξι μέρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού αρνήθηκε αρχικά ότι η Νέιβι Τζόαν ήταν δικό του παιδί, ο Χάντερ Μπάιντεν αναγκάστηκε να κάνει τεστ DNA τον Νοέμβριο του 2019, με το οποίο αποδείχθηκε ότι είναι ο πατέρας.

Γνωρίστε την πρώτη οικογένεια της Αμερικής: 1 η εγγονή Ναταλί Μπάιντεν, 3 ο εγγονός Ρόμπερτ Μπάιντεν, 4 η κόρη Ασλεϊ Μπάιντεν, 5 ο γιος Χάντερ Μπάιντεν, 6 Μπο Μπάιντεν, ο 7 μηνών εγγονός, γιος του Χάντερ, 7 Μελίσα Μπάιντεν, νύφη του νέου προέδρου, σύζυγος του γιου του Χάντερ 8 Ναόμι Μπάιντεν 
Γνωρίστε την πρώτη οικογένεια της Αμερικής: 1 η εγγονή Ναταλί Μπάιντεν, 3 ο εγγονός Ρόμπερτ Μπάιντεν, 4 η κόρη Ασλεϊ Μπάιντεν, 5 ο γιος Χάντερ Μπάιντεν, 6 Μπο Μπάιντεν, ο 7 μηνών εγγονός, γιος του Χάντερ, 7 Μελίσα Μπάιντεν, νύφη του νέου προέδρου, σύζυγος του γιου του Χάντερ 8 Ναόμι Μπάιντεν 

Όμως η Ρόμπερτς, η οποία εγγράφηκε στο Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον για να γίνει ιατροδικαστής ερευνητής αλλά ποτέ δεν αποφοίτησε, έπρεπε να πολεμήσει για μήνες προκειμένου να αναγκάσει τον μικρότερο γιο του νέου Αμερικανού προέδρου να αποκαλύψει τις οικονομικές του υποθέσεις.

Οι ανακριτές ισχυρίστηκαν σε δικαστικά έγγραφα ότι τα περιουσιακά στοιχεία του Χάντερ αξίζουν 156 εκατομμύρια δολάρια: κάθε μήνα λάμβανε 50.000 δολάρια από την ουκρανική εταιρεία ενέργειας Burisma, ενώ είχε και έσοδα από τα επιχειρηματικά του συμφέροντα στην Κίνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γιος του Τζο Μπάιντεν επικαλέστηκε φτώχεια, επιμένοντας ότι έχασε τα πάντα εξαιτίας του διαζυγίου του, το 2017, από την πρώτη σύζυγό του Κάθλιν Μπουλ, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Επανειλημμένα απέτυχε να παραδώσει τις φορολογικές δηλώσεις του, να αποκαλύψει τη διεύθυνση κατοικίας του στο Λος Άντζελες ή ακόμη και να παράσχει τον αριθμό του τηλεφώνου του, επικαλούμενος απειλή εισβολής των μέσων ενημέρωσης στη ζωή του, ενώ ο πατέρας του διεκδικούσε την Προεδρία.

«Σε μια προσπάθεια να αποδείξω την καλή μου πίστη στο δικαστήριο, βεβαιώνω ότι είμαι άνεργος και δεν έχω μηνιαίο εισόδημα από τον Μάιο του 2019», δήλωσε ο Χάντερ Μπάιντεν σε καταθέσεις του στο Independence County Circuit Court.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Επί του παρόντος έχω σημαντικά χρέη (εν μέρει ως αποτέλεσμα των υποχρεώσεων που απορρέουν από το διαζύγιό μου που ήταν οριστικό τον Απρίλιο του 2017) που υπολογίζονται από λογιστές».

Οι καταθέσεις δείχνουν ότι ο Χάντερ Μπάιντεν συμφώνησε τελικά να πληρώσει την υποστήριξη του παιδιού και το μερίδιό του στην υγειονομική περίθαλψη του παιδιού, αν και οι ακριβείς όροι δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Κατηγορήθηκε, επίσης, αρκετές φορές ότι αντιμετώπισε τη διαδικασία με περιφρόνηση, αλλά ανακοινώθηκε τον Μάρτιο ότι οι δύο πλευρές «έφτασαν σε μια τελική διευθέτηση όλων των ζητημάτων» χωρίς την ανάγκη δίκης.

«Ο Χάντερ Μπάιντεν δεν προσπάθησε να συναντήσει την κόρη του»

Ο Χάντερ Μπάιντεν δεν έκανε ποτέ καμία προσπάθεια να συναντήσει τη Νέιβι Τζόαν, ενώ η διαδικασία ήταν σε εξέλιξη, σύμφωνα με τα υπομνήματα του Λάνκαστερ.

«Ο κατηγορούμενος δεν είχε καμία εμπλοκή στη ζωή του παιδιού από τη γέννησή του, δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με το παιδί, ποτέ δεν υπήρξε γονιός για το παιδί, δεν είδε ποτέ το παιδί και δεν μπορούσε να ταυτοποιήσει το παιδί από μια σειρά φωτογραφιών. Ο κατηγορούμενος είναι εντελώς ξένος στο παιδί», έγραψε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάντερ Μπάιντεν απουσίαζε εξίσου για μεγάλο μέρος του φετινού προεκλογικού αγώνα του πατέρα του, πριν εμφανιστεί ξανά το Σάββατο το βράδυ για να γιορτάσει τη νίκη του 77χρονου πατέρα του.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή, συνοδευόταν από την Κόεν και το επτά μηνών παιδί τους -το πέμπτο του Χάντερ Μπάιντεν- ένα μικρό αγόρι που φέρεται να έχει το όνομα Μπο, προς τιμήν του αδελφού του που πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου το 2015.

Τζο Μπάιντεν, Τζιλ Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν με τον 7 μηνών Μπο Μπάιντεν στην αγκαλιά και Μελίσα Μπάιντεν
Τζο Μπάιντεν, Τζιλ Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν με τον 7 μηνών Μπο Μπάιντεν στην αγκαλιά και Μελίσα Μπάιντεν

Η εμφάνιση του Χάντερ Μπάιντεν προκάλεσε έκπληξη επειδή το κοινό δεν τον είχε δει επί μήνες, εν μέσω της φρενίτιδας που επικρατούσε με όσα ακούγονταν σχετικά με τις ξένες επιχειρηματικές του συναλλαγές και τις πιθανές συνέπειές τους για την εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φθινόπωρο, ο Ρούντι Τζουλιάνι, δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, φέρεται να απέκτησε τον παλιό φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, αφού φέρεται να αφέθηκε σε ένα κατάστημα επισκευής στο Ντέλαγουερ και ποτέ δεν το πήραν πίσω.

Ο υπολογιστής, ο οποίος δεν διέθετε βασικά μέτρα ασφαλείας, φέρεται να περιείχε τους προσωπικούς αριθμούς των ανώτερων πολιτικών προσώπων, καθώς και εξευτελιστικές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο Χάντερ Μπάιντεν να κάνει σεξ και να καπνίζει κρακ.

Ο Χάντερ Μπάιντεν φέρεται επίσης να διατηρεί στον υπολογιστή αυτό αρχεία με emails τα οποία παρουσίασε η εκστρατεία του Τραμπ ως απόδειξη ότι ο Χάντερ Μπάιντεν όχι μόνο πλούτισε χρησιμοποιώντας το όνομα του μπαμπά του, αλλά και ότι ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν συμμετείχε στις συναλλαγές του γιου του στην Κίνα και στην Ουκρανία και είχε κέρδος από αυτές.

Ο Μπάιντεν αρνήθηκε ότι έλαβε χρήματα, αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησε ότι τα emails ήταν γνήσια, παρά τις προσπάθειες να περιοριστεί η διάδοση της ιστορίας της New York Post σχετικά με το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
οικογενειακή φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν
Ο Τζο Μπάιντεν δήλωνε με κάθε ευκαιρία πόσο πολύ αγαπά τα εγγόνια του

Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε μεγάλο μέρος του προηγούμενου Σαββάτου με την οικογένειά του και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η μεγαλύτερη εγγονή του, η 26χρονη Ναόμι, η οποία του είπε την είδηση ότι τα δίκτυα ανέφεραν πως αυτός ήταν ο νικητής των αμερικανικών εκλογών 2020.

Η Ναόμι και τα αδέλφια της, Μέισι, 18 ετών, και Φίνεγκαν, 20 ετών, είναι παιδιά του Χάντερ Μπάιντεν με την Κάθλιν, την πρώτη του γυναίκα, την οποία χώρισε μετά από 22 χρόνια γάμου. Ο Χάντερ Μπάιντεν είχε επίσης σχέση με την πρώην σύζυγο του αδελφού του Μπο, Χάλι, προκαλώντας ακόμα ένα σκάνδαλο.

Τα παιδιά του Μπο, Νάταλι, 16 ετών, και Ρόμπερτ Χάντερ Μπάιντεν ΙΙ, 14 ετών, ήταν επίσης στη σκηνή το Σάββατο, μαζί με τη σύζυγο του Τζο, Τζιλ Μπάιντεν, την κόρη του Άσλεϊ, τον σύζυγό της Χάουαρντ Κέριν, καθώς και την εκλεγμένη αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις και τον σύζυγό της Νταγκ Εμχοφ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τζο Μπάιντεν τόνισε πόσο πολύ αγαπά τα εγγόνια του σε πολλές περιπτώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Και παρά τη φήμη του Χάντερ Μπάιντεν ως του «μαύρου προβάτου» της οικογένειας Μπάιντεν, ο πατέρας του πάντα έβγαινε μπροστά να τον υπερασπιστεί, λέγοντας πως είναι «ο καλύτερος άνδρας που ξέρω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ