Δεν με νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για μένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Eva Mendes επέδειξε απίστευτη χάρη πέρισυ, όταν μπήκε αθόρυβα σε κλινική αποτοξίνωσης χωρίς υπερβολές τύπου Lindsay Lohan. Όλα δείχνουν ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από άλλη μια όμορφη ηθοποιό. Επιτέλους, το Hollywood είναι έτοιμο να ακούσει.

Συνήθως οι γυναίκες ηθοποιοί δεν έχουν να πουν πολλά και είναι κάπως επιφυλακτικές. Εσύ φαίνεσαι να το διασκεδάζεις με τις συνεντεύξεις.

Μην ξεχνάς ότι είμαι ηθοποιός. Και ξέρεις κάτι; Για να είμαι ειλικρινής, οι συνεντεύξεις είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση. Είναι σχεδόν σαν ένα πρώτο ραντεβού. Θέλεις να είσαι κάπως, να δείξεις στον άλλο τα καλά σου στοιχεία. Μερικές φορές η αλήθεια βγαίνει.

Ένας σύμβουλος σχέσεων κάποτε μου είπε ότι οι άνθρωποι είναι πιο ειλικρινείς στα πρώτα ραντεβού.

Οπότε αυτό είναι σαν το πρώτο ραντεβού μας.

Άρα, όμορφή κυρία, πού θα έπρεπε να σε πάω στο πρώτο ραντεβού μας για να σε εντυπωσιάσω;

Οπουδήποτε παίζει μουσική. Αν με πήγαινες σε ένα club για το πρώτο ραντεβού μας, θα είχες μεγάλες πιθανότητες.

Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα πλήθη.

Ούτε κι εμένα, αλλά υπάρχουν τρόποι για να τα βρούμε.

Για φαγητό; Πού θα μπορούσα να σε πάω για να σε μαγέψω;

Μου αρέσει που υποθέτεις πως τρώω. Όταν το ψωμί φτάνει στο τραπέζι και τρώω μια μπουκιά, πάντα μου λένε «Τρως ψωμί;» κι εγώ απαντάω «Φυσικά και τρώω ψωμί. Είμαι άνθρωπος.»

Είναι σοκαριστικό να τρώνε οι γυναίκες;

Πάντα σοκάρω τους άλλους, όταν τρώω ψωμί. Νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος που το κάνω: για την πλάκα.

Μαγειρεύεις;

Όχι. Σέβομαι υπερβολικά το φαγητό, οπότε δεν μαγειρεύω.

Πώς τα πας με το βρώμικο φαγητό; Σου αρέσει;

Κάποτε μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί δεν είχα φράγκο και ήμουνα μια άσημη ηθοποιός. Η γνωστή ιστορία: πας από το ένα δοκιμαστικό στο άλλο, αλλάζεις ρούχα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου κι όλο αυτό έχει πολύ μεγάλη πλάκα. Και σ’ αυτές τις περιπτώσεις τα πάμφθηνα τάκο σε βοηθάνε πάρα πολύ. Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μου που με βοήθησαν πάρα πολύ γιατί με αυτά τρεφόμουν. Ήταν η διατροφή μου. Ωστόσο, πλέον δεν μπορώ να φάω βρώμικα. Αυτήν την περίοδο τρώω σούσι. Πρόσφατα έκοψα και το κοτόπουλο και πλέον τρώω μόνο ψάρι και θαλασσινά.

Πώς νιώθει ένα σύμβολο του σεξ;

Είναι πολύ κολακευτικό που με θεωρούν σύμβολο του σεξ, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Αν όλη μου η αυτοεκτίμηση βασιστεί σ’ αυτό που οι άλλοι πιστεύουν για μένα, την πάτησα, γιατί μια μέρα δεν θα με θεωρούν όλοι σέξι. Καταλαβαίνεις τι εννοώ, έτσι δεν είναι; Έτσι είναι η ζωή, ιδίως σε αυτήν τη δουλειά. Αν βάσιζα την αυτοεκτίμησή μου σε αυτό που οι άλλοι πιστεύουν για μένα, τότε η ζωή μου θα γινόταν πολύ δυστυχισμένη. Οπότε, αν και είμαι ευγνώμων, δεν το παίρνω και πολύ στα σοβαρά. Διαφορετικά, το πράγμα θα γινόταν πολύ περίπλοκο.

Ας μιλήσουμε για καταχρήσεις. Το αγαπημένο μου θέμα.

Υπέροχα.

Κατ’ αρχήν, τι γίνεται με τους ηθοποιούς και τις καταχρήσεις;

Δεν έχω ιδέα. Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν… Και δεν μπορώ και να αστειεύομαι πάνω στο θέμα, γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν από τις καταχρήσεις.

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα πρόσφατο πρόβλημα γιατί οι άνθρωποι λένε πιο γρήγορα «Πάω για αποτοξίνωση για να τελειώνω μιαν ώρα αρχύτερα».

Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι το πρόβλημα είναι πιο φανερό πια. Βλέπουμε τα πάντα. Ξέρουμε τι πράγματα αγοράζουν οι διασημότητες στο σουπερμάρκετ. Είναι γελοίο. Όλη αυτή η εμμονή με τις διασημότητες με μπερδεύει. Είναι πολύ περίεργο πράγμα.

Μπορούσες απλά να πεις «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό». Και θα ήταν μια χαρά.

Ελπίζω ότι σου έδωσα μια πιο ενδιαφέρουσα απάντηση απ’ το να σου πω «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό». Έχουν ειπωθεί τόσα ψέματα για την απεξάρτησή μου. Αλλά πλέον δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Οπότε ούτε θα σου το επιβεβαιώσω, ούτε θα αρνηθώ.

Πηγή: Interview Magazine

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ