Καθώς ο καιρός ζεσταίνει και οι σαλάτες επιστρέφουν δυναμικά στο τραπέζι μας, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτούμε τα συστατικά τους και να ανακαλύψουμε τις τροφές που αναστέλλουν την κυτταρική γήρανση.
Ο νευροανοσολόγος και διατροφολόγος και Rafael Guzmán García μας παροτρύνει να ενισχύσουμε τη σαλάτα μας με τρία απλά, καθημερινά συστατικά, σημειώνοντας στο ισπανικό Telva ότι μπορούν να δράσουν προστατευτικά απέναντι σε ασθένειες που συνδέονται με τον εκφυλισμό των κυττάρων.
Διαβάστε ποιες είναι οι 3 τροφές που καθυστερούν τη γήρανση των κυττάρων στο Bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο