Το λάδι που επιλέγουμε στην μαγειρική επηρεάζει τη γεύση και το αποτέλεσμα του φαγητού μας.
Ποια είναι όμως τα καλύτερα και τα χειρότερα λάδια για την μαγειρική; Σύμφωνα με τις διαιτολόγους Perri Halperin και Angie Asche, τα καλύτερα λάδια είναι τα ακόρεστα που περιέχουν υγιή λίπη και αντέχουν στην υψηλή θερμότητα.
Επομένως οι διαιτολόγοι προτείνουν να χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο, λάδι από αβοκάντο και σησαμέλαιο, -με το τελευταίο να προσθέτει υπέροχη γεύση στα πιάτα-. Γιατί τα τρία αυτά λάδια θεωρούνται τέλεια για την μαγειρική;
Διαβάστε στο Bovary.gr πληροφορίες για τα τρία καλύτερα λάδια για την μαγειρική
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο