Βράσιμο, ψήσιμο ή τηγάνισμα: Τι είναι πιο υγιεινό σύμφωνα με διατροφολόγο -Η απρόσμενη απάντηση - iefimerida.gr

Βράσιμο, ψήσιμο ή τηγάνισμα: Τι είναι πιο υγιεινό σύμφωνα με διατροφολόγο -Η απρόσμενη απάντηση

Βράσιμο ή τηγάνισμα: Τι είναι πιο υγιενό
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είστε από εκείνους που φροντίζετε να μαγειρεύετε πάντα τα λαχανικά σας στον ατμό και να μη χρησιμοποιείτε ποτέ λάδι, πιστεύοντας ότι είναι ο πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, μάλλον θα εκπλαγείτε.

Η διάσημη Αυστραλιανή διατροφολόγος, Δρ Μέγκαν Ρόσι, μοιράζεται τις συμβουλές της όσον αφορά το πως πρέπει να μαγειρεύουμε τα λαχανικά μας ώστε να εκμεταλλευόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερα τα ωφέλιμα συστατικά τους.

Η καταξιωμένη γκουρού της διατροφής μας δίνει διάφορα χρήσιμα tips για μία ισορροπημένη, υγιή διατροφή τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα σας βρούνε προ εκπλήξεως.

Διαβάστε τις συμβουλές της διάσημης διατροφολόγου για τον πιο υγιή τρόπο μαγειρέματος στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ