Συνταγή για μοναστηριακή μαγειρίτσα με μανιτάρια, ρίγανη και ταχίνι -Μια διαφορετική εκδοχή

Συνταγή για μια διαφορετική εκδοχή της μαγειρίτσας/Φωτογραφία: Shutterstock

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι προτιμούν να τρώνε χορτοφαγική μαγειρίτσα το Μεγάλο Σάββατο.

Η μοναστηριακή κουζίνα είναι και νόστιμη και υγιεινή και γι΄αυτό τον λόγο σας παρουσιάζουμε τη συνταγή για μια διαφορετική μαγειρίτσα με μανιτάρια, ταχίνι και ρίγανη. Είναι ένα πιάτο που θα σας βοηθήσει να τηρήσετε το πατροπαράδοτο έθιμο του Μεγάλου Σαββάτου, πιο ελαφριά και σίγουρα πιο υγιεινά. Ιδανική επιλογή για όσους δεν αγαπούν το κρέας.

Η εκδοχή της μαγειρίτσας που σας προτείνουμε είναι ιδιαίτερη και νόστιμη: αξιοποιεί την ποικιλία μανιταριών που βρίσκουμε πια σε αφθονία στην αγορά και έχει μέσα ταχίνι και ρίγανη. Τα χορταρικά και τα μυριστικά χαρίζουν βοτανικά αρώματα και τα άγρια μανιτάρια προσδίδουν αρώματα δάσους.

Διαβάστε τη συνταγή για μοναστηριακή μαγειρίτσα με μανιτάρια στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαγειρίτσα συνταγή μανιτάρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ