«Μερακλίδικη» τυροκαυτερή για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης -Έτοιμη στο πι και φι - iefimerida.gr

«Μερακλίδικη» τυροκαυτερή για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης -Έτοιμη στο πι και φι

Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα είναι Τσικνοπέμπτη και όλοι είμαστε έτοιμοι για ένα πλουσιοπάροχο τσιμπούσι.

Τέτοια μέρα που είναι, όσοι αποφασίζουμε να μαγειρέψουμε, επιστρατεύουμε όλη μας τη μαγειρική τέχνη και το μεράκι για το ψήσιμο του κρεάτος, του πρωταγωνιστή της βραδιάς.

Ωστόσο, σε ένα σωστό γεύμα δεν μπορούν να λείπουν τα «μερακλίδικα» ορεκτικά που θα απογειώσουν το γεύμα μας. Τα μπιφτέκια τα λουκάνικα και τα μπριζολάκια δεν μπορούν να σταθούν μόνα τους χωρίς μία λαχταριστή αλοιφή, γι'αυτό κι εμείς βρήκαμε την τέλεια τυροκαυτερή.

Διαβάστε τη συνταγή για νόστιμη τυροκαυτερή στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ