Ως γνωστόν, οι κάθε λογής παραδοσιακές πίτες είναι οι εκλεκτές της ελληνικής κουζίνας.
Οι πιθανές παραλλαγές για πίτες με νόστιμη γέμιση είναι αμέτρητες, άλλες πιο δημοφιλείς και άλλες λιγότερο, άλλες διαδεδομένες και άλλες όχι τόσο. Η τραχανόπιτα πρόκειται για μία πίτα την οποία δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε τόσο συχνά ωστόσο πρόκειται για ένα λαχταριστό και θρεπτικότατο πιάτο που θα μπει στη λίστα με τα αγαπημένα σας.
Ο τραχανάς είναι το ελληνικό παραδοσιακό μας superfood και για καλή μας τύχη είναι και πεντανόστιμος. Στη συγκεκριμένη συνταγή, η Έμιλι Βαγιά συνδυάζει το αγαπημένο υλικό με φέτα και λιαστή ντομάτα και δημιουργεί το ιδανικό χειμωνιάτικο φαγητό, γεμάτο γεύση και θρεπτικά συστατικά.
Διαβάστε τη συνταγή για τραχανόπιτα χωρίς φύλλο στο Bovary.gr