Η Έλενα Ναθαναήλ και ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε νυχτερινή έξοδο -Την εποχή που ήταν ζευγάρι [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Έλενα Ναθαναήλ και ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε νυχτερινή έξοδο -Την εποχή που ήταν ζευγάρι [εικόνα]

Γιώργος Κωνσταντίνου και Ελενα Ναθαναήλ
Γιώργος Κωνσταντίνου και Ελενα Ναθαναήλ/Φωτογραφία: Φίνος Φιλμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγοι γνωρίζουν ότι η Έλενα Ναθαναήλ υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην ταινία της Φίνος Φιλμ «Ξύπνα Βασίλη» και υποδυόντουσαν τα αδέλφια. Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου του Δημήτρη Ψαθά, το οποίο είχε πρωτοπαίξει στο θέατρο ο Ντίνος Ηλιόπουλος.

Ο δεσμός της Ελενας Ναθαναήλ με τον Γιώργο Κωνσταντίνου δεν έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό καθώς ο ηθοποιός απέφευγε να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Την αποκάλυψη της σχέσης τους έκανε η ίδια η Έλενα Ναθαναήλ σε συνέντευξή της το 1969 στο περιοδικό «Ρομάντσο».

Δείτε τη φωτογραφία της Ελενας Ναθαναήλ με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ