Η vegan γιορτινή συνταγή που αντικαθιστά τη γαλοπούλα: Γεμιστή κολοκύθα με ρύζι και μανιτάρια - iefimerida.gr

Η vegan γιορτινή συνταγή που αντικαθιστά τη γαλοπούλα: Γεμιστή κολοκύθα με ρύζι και μανιτάρια

Γεμιστή κολοκύθα / Φωτογραφία: Shutterstock
Γεμιστή κολοκύθα / Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Ζωή Παπαφωτίου

Ένας εντυπωσιακός τρόπος για να μαγειρέψετε και να σερβίρετε ένα συνοδευτικό πιλάφι είναι να γεμίσετε μια ολόκληρη κολοκύθα.

Μπορεί η γεμιστή γαλοπούλα να είναι η πρωταγωνίστρια των ημερών, όμως υπάρχουν και άλλα φαγητά-τρόποι για να εντυπωσιάσετε στα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραπέζια. Γενικά, ό,τι είναι γεμιστό εξ ορισμού είναι πιο νόστιμο και πιο λαχταριστό στην όψη. Ρολά κρέατος, κιμάδες και ζυμαρικά, πίτες, πιτάκια, λαχανικά, ακόμα και φρούτα συνδυάζονται με τυριά, αλλαντικά, ρύζι, μπαχαρικά και μυρωδικά δε λείπουν από κανένα τραπέζι και κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις. Φέτος εμείς σας προτείνουμε να πρωτοτυπήσετε και μαζί με τη γαλοπούλα, το χοιρινό ή ό,τι άλλο έχετε αποφασίσει να ψήσετε ή να γεμίσετε να φτιάξετε και μια κολοκύθα. Εύκολη και γρήγορη δίνει τη λύση μιας πεντανόστιμης γαρνιτούρας η οποία σερβίρετε μέσα σε ένα βρώσιμο «σκεύος» και τραβάει τα βλέματα.

Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ