Ένας εντυπωσιακός τρόπος για να μαγειρέψετε και να σερβίρετε ένα συνοδευτικό πιλάφι είναι να γεμίσετε μια ολόκληρη κολοκύθα.
Μπορεί η γεμιστή γαλοπούλα να είναι η πρωταγωνίστρια των ημερών, όμως υπάρχουν και άλλα φαγητά-τρόποι για να εντυπωσιάσετε στα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραπέζια. Γενικά, ό,τι είναι γεμιστό εξ ορισμού είναι πιο νόστιμο και πιο λαχταριστό στην όψη. Ρολά κρέατος, κιμάδες και ζυμαρικά, πίτες, πιτάκια, λαχανικά, ακόμα και φρούτα συνδυάζονται με τυριά, αλλαντικά, ρύζι, μπαχαρικά και μυρωδικά δε λείπουν από κανένα τραπέζι και κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις. Φέτος εμείς σας προτείνουμε να πρωτοτυπήσετε και μαζί με τη γαλοπούλα, το χοιρινό ή ό,τι άλλο έχετε αποφασίσει να ψήσετε ή να γεμίσετε να φτιάξετε και μια κολοκύθα. Εύκολη και γρήγορη δίνει τη λύση μιας πεντανόστιμης γαρνιτούρας η οποία σερβίρετε μέσα σε ένα βρώσιμο «σκεύος» και τραβάει τα βλέματα.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.