Μπατζίνα: Θεσσαλιώτικη πίτα με κολοκυθάκια χωρίς φύλλο -Τραγανή απ'έξω, αφράτη από μέσα - iefimerida.gr

Μπατζίνα: Θεσσαλιώτικη πίτα με κολοκυθάκια χωρίς φύλλο -Τραγανή απ'έξω, αφράτη από μέσα

Θεϊκή μπατζίνα /Φωτογραφία: Shutterstock
πίτα με κολοκυθάκια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζεστές, αφράτες και μυρωδάτες, οι παραδοσιακές πίτες είναι το απόλυτο comfort food, σε κάθε εποχή του χρόνου.

Τώρα που ο καιρός αρχίζει να αλλάζει και η θερμοκρασία να πέφτει, κάνεις δεν θα μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό κομμάτι πίτα. Αν είναι φτιαγμένη, μάλιστα, από φθινοπωρινά υλικά, τόσο το καλύτερο.

Ψάχνοντας για το ιδανικό πιάτο, δοκιμάσαμε τη συνταγή του Γιώργου Τσούλη για μια υπέροχη πίτα από τη Θεσσαλία, την μπατζίνα ή ζυμαρόπιτα. Η πίτα αυτή, δεν έχει φύλλο και φτιάχνεται με κολοκυθάκια ή με κολοκύθα. Εξωτερικά είναι τραγανή, ενώ μέσα αφράτη. Η συνταγή είναι πολύ εύκολη και το αποτέλεσμα απλά θεϊκό! Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τι θα χρειαστείς για να την φτιάξεις.

Διαβάστε τη συνταγή για λαχταριστή πίτα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πίτα κολοκυθάκια συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ