Συνταγή: Πεντανόστιμα λαζάνια φούρνου για το κυριακάτικο τραπέζι -Με κοκκινιστό κιμά και μοτσαρέλα - iefimerida.gr

Συνταγή: Πεντανόστιμα λαζάνια φούρνου για το κυριακάτικο τραπέζι -Με κοκκινιστό κιμά και μοτσαρέλα

Λαζάνια με κιμά / Φωτογραφία: Shutterstock
Λαζάνια με κιμά / Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Ζωή Παπαφωτίου

Αγαπημένο φαγητό κάθε οικογένειας τα λαζάνια έχουν τα δικά τους μυστικά για να γίνουν τέλεια.

Τα λαζάνια δεν είναι ένα φαγητό που προέρχεται από τη δική μας γαστρονομική παράδοση. Καμία Ελληνίδα γιαγιά σε κανένα χωριό δεν μας περίμενε φουρνίζοντας λαζάνια. Ωστόσο, οι μαμάδες μας, ειδικά από τα 80s και μετά, υιοθέτησαν αυτό το ιταλικό φαγητό εντάσσοντας το στα κυριακάτικα τραπέζια αλλά και στα κάθε λογής οικογενειακά τραπεζώματα και γιορτινούς μπουφέδες. Οι λόγοι απλοί και απολύτως κατανοητοί. Ζυμαρικά, σάλτσα, τυρί, όλα μαζί στον φούρνο. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτόν τον συνδυασμό; Προφανώς κανείς!

Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ