Συνταγή για ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι -4 επιλογές για ιδανικό σερβίρισμα - iefimerida.gr

Συνταγή για ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι -4 επιλογές για ιδανικό σερβίρισμα

μπριζόλα μαγειρεμένη
Ζουμερή μπριζόλα μαγειρεμένη στην ψησταριά/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όποιος θέλει να φτιάξει μπριζόλες, τότε αυτή είναι η ιδανική συνταγή.

Σημειώνεται πως η μπριζόλα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να μαγειρευτεί ομοιόμορφα.

Υλικά

  • μπριζόλα (πάχος όχι πάνω από 2,5 εκατοστά)
  • βούτυρο
  • σκόρδο
  • φρέσκο ​​θυμάρι

Εκτέλεση

  • Στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε την μπριζόλα ώστε να σχηματιστεί αυτή η εκπληκτική κρούστα γύρω-γύρω.
  • Ζεσταίνουμε το τηγάνι πριν βάλουμε την μπριζόλα.
  • Ρίχνουμε το βούτυρο, το θυμάρι και το σκόρδο. (Το βούτυρο θα ροδίσει όταν ρίξουμε το θυμάρι)
  • Βάζουμε την μπριζόλα και την αποσύρουμε μόλις ρουφήξει όλους τους χυμούς.
  • Η μπριζόλα είναι έτοιμη και σερβίρεται-ιδανικά- με πατάτες, ρύζι, ψητό μπρόκολο ή φρέσκια σαλάτα κηπουρού.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μπριζόλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ