fbpx Συνταγή για ζωμό λαχανικών από τον Γιάννη Λουκάκο -Για να αντικαταστήσεις τον κύβο | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Συνταγή για ζωμό λαχανικών από τον Γιάννη Λουκάκο -Για να αντικαταστήσεις τον κύβο

Φωτογραφία: Shutterstock
29|01|2021 | 13:40
Φωτογραφία: Shutterstock

Η δημιουργία ενός πιάτου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει τέχνη, μαεστρία και προσοχή στα υλικά.

Σε πολλά από τα φαγητά που κάνουμε για τους αγαπημένους μας προσθέτουμε κύβους λαχανικών, για να δώσουν νοστιμιά και άρωμα. Οι έτοιμοι κύβοι αν και είναι η πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή, δεν είναι και η πιο υγιεινή.

Αντίθετα, ο σπιτικός ζωμός λαχανικών γίνεται από αγνά υλικά και μπορείτε να προσθέσετε όσο αλάτι θέλετε εσείς. Μπορείτε να τον αποθηκεύσετε σε βαζάκια μέσα στο ψυγείο και να τον χρησιμοποιείτε κάθε φορά που μαγειρεύετε. Η συνταγή του Γιάννη Λουκάκου είναι πολύ εύκολη και απλή και γίνεται στο άψε σβήσε.

Διαβάστε τη συνταγή για σπιτικό ζωμό λαχανικών στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ