Σούπερ τραγανό και απολαυστικό, η σοκολάτα, που μας γεμίζει ενέργεια όλες τις ώρες της ημέρας.
Θυμάστε εκείνη τη γνωστή και μη εξαιρετέα σοκολάτα περιπτέρου με το ρύζι που την αγαπούσαμε, και την αγαπάμε, ιδιαιετέρως όχι μόνο για τη λαχταριστή γεύση της αλλά και για την πολύ τραγανή υφή της; Φανταστείτε να μπορούσαμε να τη φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι και μάλιστα σε μια εκδοχή γεμάτη φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Η διάσημη και υπερθρεπτική κινόα
Η κινόα είναι ίσως ο πιο γνωστός και διαδεδομένος σπόρος (ψευτοδημητριακό) του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, μαγνήσιο, φώσφορο και αντιοξειδωτικά συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα, από κοτόπουλο και λαχανικά μέχρι σοκολάτα και φρούτα. Και το καλύτερo; Δεν περιέχει γλουτένη. Με κινόα λοιπόν και σοκολάτα μπορείτε να ετοιμάσετε ένα πρωτότυπο γλυκό σνακ γεμάτο γεύση και θρέψη, αρκεί να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα.
Διαβάστε στο Bovary.gr τη συνταγή