Συνταγή για τηγανητούς κολοκυθοανθούς με φέτα: Ο πιο νόστιμος καλοκαιρινός μεζές έτοιμος σε 10 λεπτά - iefimerida.gr

Συνταγή για τηγανητούς κολοκυθοανθούς με φέτα: Ο πιο νόστιμος καλοκαιρινός μεζές έτοιμος σε 10 λεπτά

Τηγανητοί κολοκυθοανθοί, γεμιστοί με φέτα και μυρωδικά / Φωτογραφία: Shutterstock
Τηγανητοί κολοκυθοανθοί, γεμιστοί με φέτα και μυρωδικά / Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Με φέτα και μυρωδικά οι ανθοί από τα κολοκυθάκια μπαίνουν στο τηγάνι και γίνονται πεντανόστιμοι.

Τώρα που τα κολοκύθια είναι στην απόλυτη εποχή τους τα απολαμβάνουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ωστόσο, η κολοκυθιά δε μας δίνει μόνο τους νόστιμους και τρυφερούς καρπούς της αλλά και τα λουλούδια της τα οποία είναι εξίσου γευστικά γι αυτό και ήρθε η ώρα να τα βάλουμε στην κουζίνα μας και να τα μαγειρέψουμε όπως τους αξίζει.

Ένας εύκολος και γρήγορος είναι να τους γεμίσουμε με φέτα και μυρωδικά, να τους πανάρουμε ελαφρά και να τους τηγανίσουμε. Ακολουθήστε τη συνταγή μας και σε λίγα μόνο λεπτά θα έχετε στο τραπέζι σας ένα πιάτο απίστευτης νοστιμιάς.

Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ