Νόστιμος και θρεπτικός, ο σολομός ψήνεται στο πι και φι και γίνεται πεντανόστιμος με ελάχιστα υλικά.
Ο σολομός είναι ένα ψάρι γευστικό και εξαιρετικά ωφέλιμο για τον οργανισμό μας καθότι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη D και B12. Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι επειδή μπορεί να περιέχει βαρέα μέταλλα, που σε μεγάλη συγκέντρωση είναι τοξικά, καλό είναι να τον καταναλώνουμε με φειδώ. Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο ψάρι έχει πολλά να μας προσφέρει οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προμηθευόμαστε ποιοτικές εκδοχές, ιδανικά βιολογικής καλλιέργειας σε φρέσκια μορφή, και να τις ευχαριστιόμαστε μια στο τόσο.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο