Με γιαούρτι, λεμόνι και ελαιόλαδο μαρινάρουμε εύκολα και γρήγορα το κοτόπουλο πριν μπει στη σχάρα ή στον φούρνο.
Το κοτόπουλο είναι το νούμερο ένα πουλερικό στις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που θέλουμε να τρώμε ελαφριά και να μην ξοδεύουμε πολύ χρόνο στο μαγείρεμα είναι ιδανική επιλογή. Ένα απλό ψήσιμο, λίγων λεπτών, στη σχάρα ή στο φούρνο δεν αρκεί όμως για να το απολαύσουμε στο έπακρο καθώς τις περισσότερες φορές βγαίνει στεγνό και άνοστο ειδικά όταν είναι φιλέτο και συγκεκριμένα στήθος.
Διαβάστε τη συνέχεια στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο