Συνταγή για τέλειο μαρινάρισμα για το κρέας -Θα γλείφεις τα δάχτυλά σου

Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock / Alexander Raths

Με αυτή τη συνταγή θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα στο μαρινάρισμα για το κρέας.

Αυτή η μαρινάδα είναι πολύ γευστική και, πριν μαγειρέψουμε, φροντίζουμε να την έχουμε ρίξει πάνω από το κρέας για 8 ώρες.

Υλικά

  • ⅓ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • ⅓ φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας σκόνη σκόρδου
  • 3 κουταλιές της σούπας ξερό βασιλικό
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας μαϊντανός
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο λευκό πιπέρι
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού σάλτσα καυτερής πιπεριάς (προαιρετικά)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο ξερό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  • Βάζουμε τη σάλτσα σόγιας, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, τη σκόνη σκόρδου, τον βασιλικό, τον μαϊντανό και το πιπέρι σε ένα μπλέντερ.
  • Προσθέτουμε τη σάλτσα καυτερής πιπεριάς και το σκόρδο, αν θέλουμε και ανακατεύουμε σε υψηλή ταχύτητα για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να ανακατευτούν καλά.
  • Ρίχνουμε τη μαρινάδα πάνω από το κρέας. Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για έως και 8 ώρες. Μαγειρεύουμε το κρέας όπως θέλουμε.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μπριζόλα μαρινάρισμα κρέας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ