Συνταγή για τέλειο μαρινάρισμα για το κρέας -Θα γλείφεις τα δάχτυλά σου | GASTRONOMIE | iefimerida.gr

Συνταγή για τέλειο μαρινάρισμα για το κρέας -Θα γλείφεις τα δάχτυλά σου

μπριζόλα
Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock / Alexander Raths
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αυτή τη συνταγή θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα στο μαρινάρισμα για το κρέας.

Αυτή η μαρινάδα είναι πολύ γευστική και, πριν μαγειρέψουμε, φροντίζουμε να την έχουμε ρίξει πάνω από το κρέας για 8 ώρες.

Υλικά

  • ⅓ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • ⅓ φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας σκόνη σκόρδου
  • 3 κουταλιές της σούπας ξερό βασιλικό
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας μαϊντανός
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο λευκό πιπέρι
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού σάλτσα καυτερής πιπεριάς (προαιρετικά)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο ξερό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  • Βάζουμε τη σάλτσα σόγιας, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, τη σκόνη σκόρδου, τον βασιλικό, τον μαϊντανό και το πιπέρι σε ένα μπλέντερ.
  • Προσθέτουμε τη σάλτσα καυτερής πιπεριάς και το σκόρδο, αν θέλουμε και ανακατεύουμε σε υψηλή ταχύτητα για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να ανακατευτούν καλά.
  • Ρίχνουμε τη μαρινάδα πάνω από το κρέας. Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για έως και 8 ώρες. Μαγειρεύουμε το κρέας όπως θέλουμε.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μπριζόλα μαρινάρισμα κρέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ