Φίνο και αρωματικό αυτό το διαφορετικό τιραμισού εκπλήσσει ευχάριστα.
Το τιραμισού είναι ένα από τα πιο εμβληματικά ιταλικά επιδόρπια. Η γεύση του καφέ και η ανάλαφρη υφή του μασκαρπόνε είναι τα πιο χαρακτηριστικά του στοιχεία, αυτά που κάνουν τους φαν του να το ξεχωρίζουν ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα γλυκά. Μια ακόμα γεύση όμως που χαρακτηρίζει γενικά την ιταλική ζαχαροπλαστική και πρωταγωνιστεί στη γαστρονομία της γειτονικής μας χώρας είναι αυτή του λεμονιού. Από το διάσημο λεμοντσέλο μέχρι τις μακαρονάδες με πέστο τα λεμονάτα αρώματα και οι γεύσεις φρεσκάδας είναι παντού.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο