Με απλό ανακάτεμα φτιάχνουμε, σε λίγα μόνο λεπτά, ένα γλυκό που συνδυάζει την αφράτη ζύμη του κέικ και τον φρουτένιο χαρακτήρα της τάρτας.
Τα κέικ τα αγαπάμε για την ανάλαφρη, συννεφένια υφή τους και τις τάρτες για την πλούσια γέμιση φρέσκων φρούτων που κλείνουν μέσα τους. Και στις δύο περιπτώσεις βέβαια η βουτυράτη γεύση της γλυκιάς ζύμης παίζει τον δικό της ξεχωριστό ρόλο, είτε είναι αφράτη και μαλακή είτε λεπτή και τραγανή.
Πώς θα ήταν όμως αν μπορούσαμε να συνδυάσουμε τα δύο αγαπημένα μας γλυκά; Αν κλείναμε δηλαδή μεγάλα κομμάτια ζουμερής σάρκας φρούτων εποχής σε ένα φουσκωτό κέικ; Σίγουρα υπέροχα! Ειδικά αν για να το κάνουμε αυτό δεν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσουμε καν μίξερ.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο