Συνταγή: Φτιάχνουμε την πιο αντιοξειδωτική σαλάτα του φθινοπώρου - Με παντζάρια, αβοκάντο και ρόδια - iefimerida.gr

Συνταγή: Φτιάχνουμε την πιο αντιοξειδωτική σαλάτα του φθινοπώρου - Με παντζάρια, αβοκάντο και ρόδια

Φθινοπωρινή σαλάτα / Φωτογραφία: Shutterstock
Φθινοπωρινή σαλάτα / Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Ζωή Παπαφωτίου

Μια πολύχρωμη, απολαυστική σαλάτα που γίνεται εύκολα και είναι φουλ στις βιταμίνες.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι σαλάτες μετατρέπονται εύκολα και γρήγορα σε χορταστικά γεύματα. Επίσης ο συνδυασμός λαχανικών της κάθε εποχής, μαζί με φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και ζωικές πρωτεΐνες είναι ιδανικός όχι μόνο για να ικανοποιήσουμε την πείνα μας με τον πιο νόστιμο τρόπο αλλά και για να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας όσο καλύτερα γίνεται.

Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ