Φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα το πιο υγιεινό άλειμμα. Με φρεσκοκαβουρδισμένα φιστίκια, πολύ πιο γευστικό από το έτοιμο.
Το φιστικοβούτυρο έχει μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια αφού στην Ελλάδα το πιο δημοφιλές άλειμμα αντίστοιχης θρεπτικής αξίας ήταν ανέκαθεν το ταχίνι. Ωστόσο είναι ένα προϊόν τόσο νόστιμο που τρώγεται άνετα και σκέτο ενώ είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, καλά λιπαρά, φυτικές ίνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.
Το θέμα βέβαια είναι ότι γενικά έχουμε συνηθίσει να το παίρνουμε έτοιμο, συσκευασμένο. Ωστόσο, είναι μια πάναπλη παρασκευή την οποία μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι αποφεύγοντας τα συντηρητικά και ό,τι άλλο πρόσθετο μπορεί να περιέχουν τα φιστικοβούτυρα της αγοράς.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο