fbpx Συνταγή: Εύκολες τηγανητές τυροβόμβες! | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Συνταγή: Εύκολες τηγανητές τυροβόμβες!

Τυροκροκέτες
29|12|2019 | 22:32
Τυροκροκέτες /Φωτογραφία: Shutterstock

Καθώς ετοιμαζόμαστε για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, παρακάτω μια ωραία και εύκολη συνταγή για ένα ωραίο σνακ.

Λαχταριστές ωραίες τυροβόμβες! Εύκολη και απλή συνταγή.

Υλικά συνταγής για τυροβόμβες

  • 250 γρ φέτα
  • 250 γρ κίτρινα τυριά (κασέρι, γκούντα, κεφαλογραβιέρα ή ρεγκάτο)
  • 2 ασπράδια αυγού + 1 κρόκος
  • Γαλέτα
  • 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουταλιές της σούπας κοφτές κορν φλάουρ
  • μυρωδικά της αρεσκείας σας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση συνταγής για τυροβόμβες

  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα τυριά, τα αβγά, τα μυρωδικά, το κορν φλάουρ, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Καλύπτουμε το μείγμα με μεμβράνη και το βάζουμε για ψυγείο για μια ώρα για να σφίξει η ζύμη.
  • Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια.
  • Τα περνάμε από το μπολ που έχουμε τη γαλέτα με το αλεύρι.
  • Τηγανίζουμε στο αραβοσιτέλαιο που το έχουμε βάλει να κάψει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ