Λαχταριστό σάντουιτς με «φάκελο» ομελέτας -Η συνταγή που έγινε viral στο Tik Tok - iefimerida.gr

Λαχταριστό σάντουιτς με «φάκελο» ομελέτας -Η συνταγή που έγινε viral στο Tik Tok

Το σάντουιτς ομελέτα που έγινε ανάρπαστο στο Tik Tok
Το σάντουιτς ομελέτα που έγινε ανάρπαστο στο Tik Tok / Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας φάκελος ασπραδιού κρύβει σε δύο φέτες φρυγανισμένο ψωμί λιωμένο τυρί, κρόκους και τραγανό μπέικον, σε μια συνταγή που έγινε ανάρπαστη στο Tik Tok.

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο βασίζεται στα βίντεο, έχει αναδείξει δεκάδες συνταγές που έγιναν ανάρπαστες σε όλο τον κόσμο. Πριν από λίγο καιρό, όλος ο πλανήτης δοκίμαζε την τύχη του στη λαχταριστή μακαρονάδα με ψητά ντοματίνια και φέτα που ξεπήδησε από τις αναρτήσεις του Tik Tok.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη φορά η συνταγή μοιάζει πιο απλή, αλλά είναι αντίστοιχα λαχταριστή. Ένα τραγανό σάντουιτς, που κλείνει μέσα του την απόλαυση του αυγού, αναμεμειγμένο με λιωμένο τυρί και μπέικον.

Το μυστικό εδώ βρίσκεται στον τρόπο που ψήνουμε τα αυγά, ώστε να φτιάξουμε έναν «φάκελο» από ασπράδια, που θα περιλαμβάνει όλα τα υλικά της συνταγής.

Βίντεο: Δείτε τη συνταγή όπως αναρτήθηκε στο Tik Tok

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πόσο εύκολο είναι να έχετε ένα ξεχωριστό πρωινό με αυγά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υλικά

  • 2 φέτες ψωμί του τοστ
  • Λάδι σε σπρέι (ιδανικά, αλλιώς ελαιόλαδο)
  • Δύο μεγάλα αυγά
  • 2 κουταλιές τριμμένο τσένταρ
  • 2 φέτες μπέικον
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε αντικολλητικό τηγάνι φρυγανίζουμε το μπέικον να γίνει τραγανό. Ψιλοκόβουμε και κρατάμε στην άκρη.
  • Λαδώνουμε ελαφρά το τηγάνι, αλλά και μια τρυπητή κουτάλα. Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με προσοχή ώστε να μη διαλυθούν οι κρόκοι. Γυρίζουμε τα αυγά πάνω από το τηγάνι, τοποθετώντας ενδιάμεσα την κουτάλα, με τρόπο που να πέσει στο σκεύος μόνο το ασπράδι.
  • Ανακινούμε με γρήγορες κινήσεις το τηγάνι, ώστε να απλωθούν καλά τα ασπράδια και να δημιουργήσουν μια στρώση. Αφού σταθεί το ασπράδι, προσθέτουμε στο κέντρο τους κρόκους, το τριμμένο τυρί και το μπέικον και αλατοπιπερώνουμε.
  • Στο μεταξύ φρυγανίζουμε τις φέτες ψωμί.
  • Διπλώνουμε τις άκρες της ομελέτας ασπραδιού προσεκτικά πάνω από τους κρόκους. Με μια σπάτουλα ανασηκώνουμε τον φάκελο προσεκτικά και τον τοποθετούμε πάνω στο ψωμί. Σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμί και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυγά ασπράδια μπέικον τυρί σάντουιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ