Παραδοσιακή συνταγή για κουραμπιέδες -Βουτυρένιοι και μυρωδάτοι με μόνο 5 υλικά - iefimerida.gr

Παραδοσιακή συνταγή για κουραμπιέδες -Βουτυρένιοι και μυρωδάτοι με μόνο 5 υλικά

Κουραμπιέδες / Φωτογραφία: Shutterstock
Κουραμπιέδες / Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Ζωή Παπαφωτίου

Με αγνά υλικά και παραδοσιακή συνταγή φτιάχνουμε τους πιο απολαυστικούς κουραμπιέδες.

Οι κουραμπιέδες είναι ένα γλυκό που στην Ελλάδα φτιάχνουμε αρκετά συχνά, κυρίως σε γάμους και ονομαστικές γιορτές. Είναι βέβαια και το πολυαγαπημένο γλυκό των Χριστουγέννων το οποίο θέλουμε να φουρνίζουμε για να μοσχομυρίζει το σπίτι. Αφράτοι και τραγανοί, με έντονα τα αρώματα του βουτύρου και δυνατή τη γεύση του αμυγδάλου, έχουν τα δικά τους ιδιαίτερα μυστικά για να γίνουν σωστοί. Μοιάζουν δύσκολοι αλλά δεν είναι, αφού ουσιαστικά πρόκειται για τα πιο απλά μπισκότα βουτύρου. Μόνο λίγη προσοχή χρειάζονται σε κάποια σημεία τςη διαδικασίας και γίνονται τέλειοι, ειδικά αν ακολουθήσετε τη συνταγή μας.  

Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ