Mοσχάρι μπουργκινιόν: Η αυθεντική γαλλική συνταγή για το πιο νόστιμο μαγειρευτό με κόκκινο κρασί Βουργουνδίας - iefimerida.gr

Mοσχάρι μπουργκινιόν: Η αυθεντική γαλλική συνταγή για το πιο νόστιμο μαγειρευτό με κόκκινο κρασί Βουργουνδίας

Μοσχάρι μπουργκινιόν / Φωτογραφία: Unsplash
Μοσχάρι μπουργκινιόν / Φωτογραφία: Unsplash
ΖΩΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Ζωή Παπαφωτίου

Με τρυφερό μοσχάρι, κόκκινο κρασί και μπόλικα λαχανικά ετοιμάζουμε ένα απολαυστικό οικογενειακό γεύμα.

Το μοσχαράκι Βουργουνδίας είναι ένα εμβληματικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας. Πλούσιο σε αρώματα και βαθιά νόστιμο προσφέρει τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή. Πρόκειται για φαγητό που θέλει ιδιαίτερη περιποίηση, φροντίδα και χρόνο όμως για να γίνει γι αυτό και έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, κάπως πιο επίσημο και γιορταστικό. Με δυο λόγια, είναι ό,τι πρέπει για κυριακάτικα τραπέζια με φίλους και οικογένεια.      

Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ