Συνταγή για καλοκαιρινό γιουβέτσι: Με το υλικό-έκπληξη που απογειώνει τη γεύση - iefimerida.gr

Συνταγή για καλοκαιρινό γιουβέτσι: Με το υλικό-έκπληξη που απογειώνει τη γεύση

Γιουβέτσι θαλασσινών με ρούμι, λάιμ και δυόσμο / Φωτογραφίες: shutterstock
Γιουβέτσι θαλασσινών με ρούμι, λάιμ και δυόσμο / Φωτογραφίες: shutterstock
ΖΩΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Με ρούμι, λάιμ, δυόσμο, γαρίδες και μύδια φτιάχνουμε εξωτικό γιουβέτσι με υπέροχη γεύση.

Όσο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν τόσο πιο πολύ αναζητάμε δροσερά ποτά και ανάλαφρα φαγητά. Η αλήθεια είναι ότι το μοχίτο είναι ένα κοκτέιλ εξ ορισμού συνδεδεμένο με τη ζέστη και την ανεμελιά. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν μπορούσαμε, εκτός από το να το πιούμε, να το φάμε κιόλας; Αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον. Γι αυτό κι εμείς πήραμε τα υλικά του και τα βάλαμε σε μια συνταγή δίνοντας μια εντελώς διαφορετική διάσταση στο κλασικό γιουβέτσι θαλασσινών αλλά και στο ίδιο το ποτό. Δοκιμάστε το και θα αισθανθείτε σαν να είστε ήδη σε διακοπές!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ