Το αβοκάντο και ο μαϊντανός παντρεύονται με τα ριγκατόνι σε ένα πιάτο απλό και πεντανόστιμο ταυτόχρονα.
Το αβοκάντο τα τελευταία χρόνια μπαίνει παντού, και καλά κάνει, γιατί εκτός από σούπερ θρεπτικό και υγιεινό είναι απαλό και νόστιμο. Η βελούδινη υφή του και η βουτυράτη γεύση του πρωταγωνιστούν σε παραδοσιακές συνταγές της πατρίδας του όπως το μεξικάνικο γουακαμόλε συμμετέχουν όμως και σε ενδιαφέρουσες παραλλαγές των δικών μας πατροπαράδοτων πιάτων όπως το τζατζίκι αβοκάντο. Ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι ότι δεν χρειάζεται να μαγειρευτεί άρα χρησιμοποιώντας το κάνουμε εξ ορισμού οικονομία χρόνου.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο