fbpx Λαβράκι με τοματίνια -Η πανεύκολη καλοκαιρινή συνταγή που μυρίζει θάλασσα | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Λαβράκι με τοματίνια -Η πανεύκολη καλοκαιρινή συνταγή που μυρίζει θάλασσα

Λαβράκι με τοματίνια
28|07|2020 | 14:35
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Παπανδρέου

Αυτή η εποχή προστάζει για το τραπέζι μας πιάτα ελαφριά, εύκολα, φουλ υγιεινά. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα φαγητό που μυρίζει θάλασσα.

Το λαβράκι με τα τοματίνια είναι ο ορισμός της μεσογειακής διατροφής. Δεν είναι ένα ακόμη νόστιμο πιάτο, αλλά και μια πηγή πρωτεΐνών, φυτικών ινών, καλών λιπαρών και λίγων θερμίδων.

Στην Ελλάδα έχουμε την ευκαιρία να επιλέγουμε υλικά από τη υπέροχη φύση μας και να δημιουργούμε έξυπνα και υγιεινά πιάτα. Η συνταγή που δημιούργησε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, είναι ό,τι πρέπει για τις πολύ ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Είναι ισορροπημένη γίνεται πανεύκολα και είναι σούπερ οικονομική, αφού το λαβράκι είναι ένα ψάρι που μπορούμε να βρούμε σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές στο εμπόριο...

Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ