Η μαστίχα και το φιστίκι συνδυάζονται τέλεια σε ένα φίνο επιδόρπιο, βελούδινο και τραγανό ταυτόχρονα.
Το φιστίκι και η μαστίχα είναι συνδυασμός ποτέ δεν χάνει ποτέ. Από τον κλασικό χαλβά και το υποβρύχιο με γλυκό κουταλιού μέχρι τα λουκούμια και το μαντολάτο, τα αρώματα και οι γεύσεις τους κυριαρχούν γι αυτό η παραδοσιακή ζαχαροπλαστική τα χρησιμοποιεί συχνά μαζί. Το ίδιο ισχύει βέβαια και στα γλυκά της νέας εποχής (μπάρες ενέργειας, επιδόρπια γιαουρτιού, πρωτεϊνούχα ροφήματα κ.ο.κ.) αφού εκτός από μοναδική αρωματική και γευστική αξία, αυτά τα δύο υλικά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο